Hier is de nieuwe trailer van The Crown, met prinses Diana en Margaret Thatcher

Over twee weken op Netflix

Leestijd: < 1 min

Nog twee weken en dan gaat het nieuwe seizoen van The Crown van start. Netflix heeft eindelijk een trailer uitgebracht, waarin prinses Diana en de toenmalige prime minister Margaret Thatcher voor het eerst zijn te zien. Die laatste wordt gespeeld door Gillian Anderson. Hier de beelden!

The Crown betreedt in zijn vierde seizoen de jaren tachtig, waarbij twee nieuwe prominente karakters hun opwachting maken. Emma Corrin kruipt in de huid van een jonge prinses Diana die werd gekoppeld aan haar prins op het witte paard. Gillian Anderson (bekend van The X-Files, Hannibal en Sex Education) speelt Margaret ‘The Iron Lady’ Thatcher.

Olivia Colman is te zien als koningin Elizabeth II, die getuige is van de verkiezing van de eerste vrouwelijke premier en ze maakt kennis de het complete imago van de Britse royal family deed kantelen: Diana Spencer.

Seizoen vier van The Crown begint met de voorbereidingen op het huwelijk tussen prins Charles en Diana. Tegelijkertijd nemen de spanningen toe tussen de koningin en de premier, wanneer Thatcher een conflict ontketent tussen de landen van de Gemenebest, die ontaardt in de Falkland-oorlog.

Hier de eerste trailer van The Crown S04, dat vanaf 15 november is te zien op Netflix.

 

Powered by Labrador CMS