Bekijk de trailer van Happiest Season, een gay kerstfilm

Een romcom, een kerstfilm, een lesbisch koppel

Leestijd: < 1 min

Het is een romcom, het is een kerstfilm en de hoofdrollen zijn weggelegd voor een lesbisch koppel. Happiest Season gaat over Abby die haar vriendin met kerst ten huwelijk wil vragen, echter: zij zit nog diep in de kast omdat haar familie oerconservatief is. Hoe loopt dat af? Zonder te spoileren: wij denken goed, want het is een kerstfilm. Hier de trailer.

In Happiest Season zijn Kirsten Stewart en MacKenzie Davis te zien als het koppel Abby en Harper. Ze zitten middenin de voorbereidingen van een kerstfeest en dan heeft Abby ook nog het plan opgevat om haar vriendin ten overstaan van Harpers hele familie ten huwelijk te vragen.

Jeugdvriendin
Wat Abby echter niet weet: Harpers familie is conservatief en ze weten nog niet dat zij lesbisch is, laat staan dat ze verkering heeft met Abby. In de trailer is te zien hoe Harper stuntelt met de introductie van Abby, die ze een jeugdvriendin noemt die niemand heeft om kerst mee te vieren. Het begint hilarisch, maar al snel wordt het serieus als Abby vraagt: “Weet je wel hoe pijnlijk het is om te zien hoe de persoon van wie ik houd mij verborgen probeert te houden?”

Happiest Season is geregisseerd door Clea DuVall. De rest van de cast bestaat onder meer uit Dan Levy, Aubrey Plaza, Alison Brie, Mary Steenburgen, Jake McDorman, Victor Garber, Mila Kunis en Burl Moseley. De soundtrack is van Tegan and Sara, die speciaal voor de film het lied ‘Make You Mine This Season’ schreven.

De film is vanaf 25 november te zien op Hulu. Hier de trailer!

Powered by Labrador CMS