The Stand is een tv-serie die is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. Speciaal voor de serie herschreef de auteur het einde. Dat was overigens niet omdat corona de wereld daadwerkelijk platlegde – de opnames waren net klaar toen de pleuris uitbrak.

Pandemie
Whoopi Goldberg speelt de 108 jaar oude Mother Abigail, die een van de overlevenden is van een pandemie die door mensen de wereld is ingeholpen. Een van die slechteriken is Randall Flag, die ook wel de ‘Dark Man’ wordt genoemd. Dit personage wordt gespeeld door de van oorsprong Zweedse Alexander Skarsgård, die net als zijn broers Gustaf, Bill en Valter acteur is.

Alexander is met zijn 44 jaar de oudste, succesvolste en misschien ook wel de knapste van het stel. Hij speelde op zijn achtste in zijn eerste (Zweedse) film, brak wereldwijd door met zijn rol in de HBO-serie True Blood, dook op in de video van Lady Gaga’s ‘Paparazzi’, won een Emmy én een Golden Globe voor zijn gruwelijke rol in Big Little Lies en wisselt tv-rollen af voor die in films als The Legend of Tarzan en binnenkort Godzilla vs. Kong.

Fan-accounts
Hier zie je de mooiste foto’s van Alexander Skarsgård op Instagram. Helaas heeft de acteur geen eigen account (althans, niet publiek bekend), dus hebben we een aantal fan-accounts afgestruind.