Nike lanceert een ondergoedlijn voor heren. In de AW20 collectie heeft Nike de inzichten van atleten centraal gesteld in het ontwerp, om zo een collectie ondergoed te creëren die uiterst comfortabel is.

Microvezels
Voor dagelijks gebruik is de Nike Essential Micro Boxer Brief gemaakt van gladde, elastische microvezels die goed aanvoelen op de huid. Dankzij de speciale DRI-FIT technologie wordt zweet afgevoerd en geurtjes onder controle gehouden. De platte naden voorkomen schuren. 

Extra grip
Nike's Elite Micro Boxer Brief is ontworpen voor intensieve activiteit en biedt de ondersteuning en het comfort die je nodig hebt om zware dagen en zware trainingen door te komen, zonder afleiding. Zachte, gebonden zomen zorgen voor extra grip en houden je ondergoed op z'n plek. De stof bevat ook veel stretch (om precies te zijn in vier richtingen) en de zweetafvoerende DRI-FIT-technologie, zodat je koel blijft en in beweging blijft tijdens elke training.

Marcus Rashford
Voor de campagne wist Nike voetballer Marcus Rashford van Manchester United te strikken. Hier onder zie je de eerste beelden. Prijzen van de stukken uit de collectie variëren van € 26 tot € 30 per stuk. De collectie is te koop via Footlocker.nl