Hot op Instagram: Michael B. Jordan, de meest sexy man ter wereld

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

People Magazine verkiest ieder jaar ‘The sexiest man alive’. Dit jaar is dat geworden: Michael B. Jordan. De acteur was te zien in Black Panther en Just Mercy, en heeft uiteraard ook een Instagram-account. Hier zijn mooiste foto’s.

Michael B. Jordan vertelt aan People Magazine dat het ‘cool’ voelt om uitgeroepen te worden tot meest sexy man ter wereld. Vorig jaar won John Legend en in eerdere edities waren het Idris Elba, Dwayne ‘The Rock’ Johnson, David Beckham, Chris Hemsworth, Adam Levine en Channing Tatum die er met de eer vandoor gingen.

De acteur werd geboren in Santa Ana, is 33 jaar en brak door met de serie The Wire in 2002. Daarna volgden rollen in tv-series als All My Children en Parenthood. Ook speelde Jordan in films als Creed en Creed II, Fantastic Four, Black Panther en Just Mercy.

Jordan zet zich in voor meer diversiteit in Hollywood, deed deze zomer mee met de Black Lives Matter-protesten en werd eerder dit jaar door Time Magazine uitgeroepen tot één van de honderd meest invloedrijke mensen ter wereld.

Op Instagram heeft hij meer dan 15 miljoen volgers. Hier een greep uit zijn mooiste foto’s.

Powered by Labrador CMS