Kelsa is de naam van een transgender tienermeisje dat verkering krijgt met iemand van haar school, die de naam KAHL draagt. Heel veel meer is er nog niet bekend over het verhaal, behalve dat Pose-ster Billy Porter de film gaat regisseren en dat die What If? gaat heten.

De film is een productie van Orion Pictures en het scenario is geschreven door Alvaro García Lecuona. Aan Deadline vertelt Billy Porter: “Ik vind het fantastisch om hier aan mee te werken. Dat ik deel mag uitmaken van een nieuwe plek in Hollywood waar allerlei verhalen worden verteld over allerlei soorten mensen.”

Orion Pictures heeft afgelopen zomer een transformatie doorgemaakt. Het filmbedrijf werkt sindsdien met een inclusief en divers team en heeft zichzelf ten doel gesteld om groepen en gemeenschappen een stem en een platform te geven die minder goed gerepresenteerd zijn in Hollywood.

Met What If? willen Orion Pictures en Billy Porter transgenders een podium geven, of zoals Porter het op zijn Instagram-account zegt: “Dit nieuws kan niet op een beter moment komen dan deze: we eren onze transgenderfamilie en creëren bewustwording overal ter wereld.”

Wanneer What If? te zien zal zijn, is nog niet bekend.