COC presenteert online Songfestivalshow ‘Sound of Our Harmony’

Met... Orgel Joke!

Leestijd: < 1 min

Een verrassende online show met operazangeres en Slimste Mens-finalist Francis van Broekhuizen en… Orgel Joke! Dat zijn twee hoogtepunten uit de line-up van het COC Songfestival: Sound of Our Harmony. Bekijk hier het hele programma dat je online kunt volgen op zaterdagavond 28 november. Gratis!

COC Midden-Nederland en het Landelijk Team COC Songfestival organiseren zaterdagavond 28 november vanaf  20:00 uur een verrassende online show die gratis is te volgen. De reguliere editie is vanwege de coronacrisis verplaatst naar volgend jaar.

Regenboogliedjeswedstrijd
De voorbereidingen voor de 26ste editie van het COC Songfestival, de jaarlijkse 'regenboogliedjes' wedstrijd van COC Nederland, waren al in volle gang toen de coronacrisis ook in Nederland in alle hevigheid losbarstte. De finale had eigenlijk plaats moeten vinden in Theater De Kom in Nieuwegein. Begin juni werd besloten de reguliere editie dit jaar niet te organiseren en werd gestart met de productie van een vervangende online show. De online show ‘COC Songfestival: Sound Of Our Harmony’ belooft een muzikale 'feel good' show te worden. Niet vanuit Theater De Kom, maar vanuit verrassende 'coronaproof' thuissituaties. 

“Het is voor ons allemaal een heel vreemd jaar. Ook voor COC Midden-Nederland, onze vrijwilligers, leden en alle activiteiten. Met volle overtuiging gaan we het COC Songfestival in 2021 alsnog organiseren, maar dit jaar is een vervangende online show het meest passend”, aldus Laura van Nieuwenhuijze, voorzitter COC Midden-Nederland. 

“Het gaat echt iets heel moois worden”
De show blikt terug op de historie van het festival en de editie van vorig jaar. Presentatrice Maaike Timmerman, bekend van het actualiteitenprogramma Goedemorgen Nederland, schakelt tijdens de show live met een aantal bijzondere gasten voor een kort gesprek. Er zijn muzikale bijdragen van een aantal oud-deelnemers en winnaars van het COC Songfestival, theatermaker Rikkert van Huisstede, muzikaal duo Kopje Onder, social media fenomeen Orgel Joke, muzikaal talent Jordan Roy en operazangeres Francis van Broekhuizen. Ook de Utrechtse dichter Amresh Jokhoe en de Vlaamse OUTTV-host Jens Geerts maken hun opwachting tijdens de show. 

De show zal op zaterdag 28 november a.s. starten om 20.00 uur en is gratis te volgen via diverse online kanalen. De show wordt onder andere uitgezonden via de Facebook-pagina's van COC NederlandCOC Midden-Nederland en COC Songfestival, maar ook via de YouTube kanalen van COC Midden-Nederland en COC Songfestival. Op www.cocsongfestival.nl is alle informatie hierover te lezen. 

Powered by Labrador CMS