Win! Patty's pittige panterprints voor de kerst

Winq verloot een aantal Pittige Patty Panterpakketten

Leestijd: < 1 min

Eerder dit jaar lanceerde Patty Brard een hysterische – door Patty zelf ontworpen – schoonmaakcollectie. Daar komt nu een nieuwe collectie voor de feestdagen bij, voor gegarandeerde warmte in huis.

Patty vertelt: “Deze kerst zijn we meer dan ooit op zoek naar warmte, gezelligheid en huiselijkheid. Daarom hebben we deze feestelijke lifestyle lijn ontwikkeld. Van kerstballen en wc papier in panterprint tot aan servetten en inpakpapier in een feestelijke schotse ruit. Ik weet zeker dat deze collectie bij iedereen een glimlach op het gezicht gaat toveren in de donkere dagen voor kerst maar zeker ook tijdens de feestdagen. In je eigen huis of bij iemand anders als je het cadeau geeft.”

Patty Brard panterprint toiletpapier Kruidvat
Patty Brard panterprint toiletpapier Kruidvat

Naast sokken, een badjas, huispakken, kaarsen en toiletpapier met panterprint, zijn er ook kerstballen met cartoonversies van Patty's eigen hondjes Bibi en Lulu.

De collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar in de winkels van Kruidvat. Zorg dat je er snel bij bent, want haar schoonmaakcollectie was binnen twee dagen uitverkocht! Winq verloot een aantal Pittige Patty Panterpakketten. Wil je kansmaken? Vul onderstaand formulier in!

Powered by Labrador CMS