Vorige keer lieten ze de Old Gays een serie coming-outvideo’s zien, waarbij het ontroerend was om te zien hoe de vier heren terugblikten op hun eigen ervaringen op dit vlak.

Sex toys
Deze keer zijn ze iets minder openhartig, wat niet zo gek is gezien het onderwerp. Alhoewel… als de vier wordt gevraagd of ze wel eens eerder sex toys hebben gezien, zeggen Bill, Jessay en Robert volmondig ja. Mick zegt zelfs: “Is de Paus katholiek?”

Vervolgens gaat de uitpakparty van start. Gretig steken de heren hun hand in wat ze een ‘masturbator’ noemen en voelen ze hoe het ding sonisch tekeer gaat. Het is wederom Mick die er het ideale kerstcadeau in ziet.

Draadloos
Daarna maakt Robert zijn pakje open en roept: “Dit is geschikt voor mijn gezwollen prostaat!” Mick: “Dit stop je in je rectum en dan kruip je voor je computer.” Er zit zelfs een afstandsbediening bij. “Dat noemen ze toch draadloos, tegenwoordig?” 

Dan volgt er nog een gouden buttplug, die volgens de heren speciaal bedoeld is voor de Golden Gays. En zo gaat het nog even door, ongeveer zeven minuten lang. Hier de beelden (even doorklikken naar YouTube).