Very Vintage: de hoogtepunten van Will & Grace

'What's the story, drunken whory?'

Leestijd: < 1 min

Will & Grace zijn (voorgoed?) begraven op het tv-kerkhof, maar ze leven samen met Jack en Karen voort op hun eigen YouTube-kanaal. Wekelijks zijn hier nieuwe fragmenten te vinden: favoriete scènes, de leukste oneliners, bloopers en een webserie van Karen Walker. We hebben er een aantal voor je geselecteerd voor onze Very Vintage-rubriek.

Na drie seizoenen kwam er begin dit jaar een einde aan de reboot van Will & Grace. Eerlijk gezegd was de sjeu er ook wel een beetje af, met het lijzig pratende vriendje van Jack als dieptepunt. Ook de verhaallijn dat Will vader werd en Grace moeder, hadden we al eens eerder gezien. Wél leuk was de gastrol van Gus Kenworthy als ‘Slutty Steve’ en Demi Lovato als Wills draagmoeder.

Maar gelukkig hebben we alle hoogtepunten nog. Op YouTube is een almaar uitdijend archief te vinden op het officiële Will & Grace-kanaal. Het leukst zijn de mashups, waar de makers allerlei fragmenten hebben gegroepeerd. The Best of Will Truman bijvoorbeeld, of de ruzies tussen Karen Walker en Beverly Leslie.

Speciaal voor YouTube heeft Karen bovendien een serietje opgenomen met de titel ‘DIY Meets DUI’, waarin ze oplossingen biedt voor allerlei dagelijkse problemen. Waar laat je al je geld bijvoorbeeld, of ze geeft liefdesadvies.

Hier onder een aantal mashups, gevolgd door de tips van Karen.

Powered by Labrador CMS