Josh White woont in Los Angeles en heeft samen met zijn vriend Mehdi Rezig een hondenspa in West Hollywood. Ze hadden al een dobermann en waren eigenlijk niet op zoek naar een tweede hond. Maar toen diende Snow zich aan, een witte reuzenpoedel.

Bontgekleurd
Josh en Snow figureren samen op zijn Instagram-account. Snow is daarbij vaak bontgekleurd (is dat niet zielig?) en zelf ziet Josh er ook altijd op z’n paasbest uit. De makers van de nieuwe realityshow The Pack vonden dat ook en benaderden hem voor het programma. Nu is Josh samen met elf andere hondenbaasjes te zien in op Amazon Prime.

Het idee achter de show: baasjes gaan samen met hun hond op reis en moeten allerlei opdrachten uitvoeren. De baasjes moeten hun honden trucs leren, terwijl Snow tot voor kort alleen nog maar het commando ‘zit’ kon uitvoeren, vertelt Josh aan The Advocate.

Geleerd
Andersom heeft Josh ook veel van Snow geleerd. “Als hondentrimmer ben ik voornamelijk bezig met het mooi maken van honden. Maar nu heb ik gezien dat het ook goed is om een hond gewoon hond te laten zijn.

Hier zie je de trailer van The Pack, gevolgd door foto’s van een waanzinnig uitgedoste Snow en zijn soms al even goed geklede baas Josh.