Winq ♥︎ Sonos Move

Laatste kans om jouw ultieme feestnummer door te geven!

Doe mee en win een prachtige Sonos Move t.w.v. 399 euro

02 december 2020, Winq redactie, 2 minuten

We vroegen jullie een maand geleden om hulp bij het samenstellen van een playlist voor de feestdagen. Op welk nummer ga jij altijd helemaal uit je plaat? Iedere inzending maakt kans op een prachtige Sonos Move t.w.v. 399 euro. Heb je jouw favoriete nummer nog niet ingevuld? Gebruik het formulier onderaan dit artikel!

Een greep uit de inzendingen tot nu toe:

Thijs uit Hillegom

“Eigenlijk kan ik niet kiezen; er zijn zoveel nummers waarop ik los kan gaan. Helemaal nu we met Covid nergens heen kunnen. Ik ga de laatste dagen in m’n eentje helemaal los op Verka Serduchka (je weet wel, van het Songfestival). Echt een vreselijke guilty pleasure, ik krijg nooit verkering als iemand weet dat ik dit luister... Ik kwam erachter dat ze een nieuwe EP op Spotify heeft staan, het nummer 'Sexy' is m’n favoriet. Maar morgen kan het weer een ander liedje zijn.”

Mark uit Valkenswaard

“Het nummer 'What the future holds' van Steps. Het is voor mij een van de lichtpuntjes in muziek dit jaar. Goede en opzwepende melodie, en de tekst spreekt me aan. De muziek is helemaal van nu, met een vleugje 90s nostalgie. Bekijk ook de mooie muziekvideo, die is helemaal coronaproof gemaakt.”

Jan uit Amsterdam

“Ik ga altijd helemaal uit mijn panty van 'Let Me Know' van Róisín Murphy. Deze excentrieke dame is altijd vernieuwend en maakt supermuziek. Ze is nooit echt doorgebroken als superster maar ik ben een groot fan!”

Johan uit Arnhem

“Billy Porters 'Love Yourself'. Omdat dit nummer vooral in deze coronatijden niet alleen de lhbtq-gemeenschap aanspreekt, maar ook iedereen die de dag chagrijnig begint. Met dit nummer krijg je een smile op je face, het brengt mensen samen. Mijn man en ik staan altijd op dit nummer te dansen dus het brengt onze romantische kant naar boven, ook na achttien jaar."

Perry uit Utrecht

“'Beat it' van Michael Jackson. Na het jaren erg lastig te hebben gehad met mijn geaardheid, mede door mijn omgeving, is dit voor mij een empowering en krachtig nummer geworden waar ik helemaal op los kan gaan. Tegelijkertijd steek ik dan een denkbeeldige middelvinger op naar iedereen van toen die hem verdiend heeft, waardoor ik uiteraard nog meer uit m'n plaat ga.”

Wil je zelf laten weten wat jouw ultieme feestnummer is, én kansmaken op die prachtige Sonos Move t.w.v. 399 euro? Vul dan onderstaand formulier in.

Magazine 117
De nieuwste editie van Winq is uit!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau