Hot op Instagram: Pose-acteur Johnny Sibilly

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Onlangs werd bekend dat Pose-acteur Johnny Sibilly een eigen talkshow krijgt. Logo Live gaat die heten en zal queer artiesten in de spotlights zetten. Hier beginnen we met Johnny zelf, die schittert op zijn Instagram-account. Dit zijn z'n mooiste foto’s.

In Pose speelt Johnny Sibilly het personage Costas, die worstelt met zijn hiv-status. In de serie neemt hij Pray Tell in vertrouwen, een rol van Billy Porter. Tegen het einde van seizoen twee waren de twee meer dan alleen vrienden.

Of en wanneer er een nieuw seizoen van Pose komt? Dat weten we nog niet. Maar Johnny Sibilly speelt zichzelf nu eerst in de kijker als presentator van Logo Live, op de lbhtq-zender Logo TV.

In de show komen artiesten naar voren die queer zijn. Hierover vertelt Johnny: “Het barst van de smaakmakers in onze lhbtq-gemeenschap die we een plek willen geven waar ze kunnen schitteren. De pandemie is heftig, maar we houden vol. Ik ben blij dat ik een deel van dit programma mag zijn.”

In een eerste filmpje dat Johnny maakte voor Logo Live, speelt hij vier verschillende typetjes, waarvan er eentje het twerken aardig onder de knie heeft. Die video zie je hier onder, gevolgd door de mooiste foto’s van Johnny’s Instagram-account.

Powered by Labrador CMS