Nieuw op Netflix: A Queen is Born

Bekijk de trailer van deze Braziliaanse dragshow

Leestijd: < 1 min

De Braziliaanse dragdiva’s Gloria Groove en Alexia Twister hebben een missie: de wereld een beetje kleuriger maken. In de nieuwe Netflix-serie A Queen is Born bezoeken ze in iedere aflevering een aspirant dragqueen en brengen haar de kneepjes van het vak bij. Nu op Netflix, bekijk hier de trailer.

Gloria Groove en Alexia Twister trekken door hun vaderland Brazilië en bezoeken in iedere aflevering van A Queen Is Born een beginnende dragqueen.

Zo is in aflevering één Paola di Verona te zien, die in het dagelijks leven docent Engels is. Hij heeft nog heel wat huiswerk te doen voor Paola di Verona echt stáát, als dragqueen.

Nummer twee is Juju Glow, die moeite heeft met haar hoge hakken, maar Gloria en Alexia weten haar voor een doodsmak te behoeden. Serieuzer gaat het eraan toe bij Carlão Sensação, die standup-optredens geeft over haar traumatische jeugd.

Aflevering vier is voor Ramona, die een ‘dragnose’ krijgt over haar lipsync-skills. Tot slot is Indra Haretrava aan de beurt, een yogi die haar inspiratie haalt uit India en zich omgeeft met mysterie en mystiek.

De zes afleveringen zijn nu te zien op Netflix. Hier onder de trailer, gevolgd door een prachtig portret van Gloria Groove en Alexia Twister.

A Queen is Born
A Queen is Born
Powered by Labrador CMS