Maak kennis met de cartooneske kunstwerken van Jaime Hayde

Is een portret van jezelf iets voor jou?

Leestijd: < 1 min

Gay mannen spelen een prominente rol in het werk van grafisch designer en illustrator Jaime Hayde. Maak hier kennis met zijn cartooneske kunstwerken. Leuk om te weten: hij werkt ook in opdracht, is een portret van jezelf iets voor jou?

Jaime Hayde deelt zijn werk op zijn Instagram-account, waar het er vrolijk en kleurrijk aan toe gaat. In zijn werk zijn gay mannen te zien in alledaagse situaties: met een gezichtsmasker tegen corona, mannen die met elkaar knuffelen of zoenen, of lekker lui een boek lezen op de bank.

Vrolijk en sexy
Soms is het karikaturaal, dan weer cartoonesk, maar altijd vrolijk en sexy. En soms ineens heel serieus, wanneer hij in een illustratie laat zien hoe je je ballen onderzoekt op vreemde afwijkingen.

Hayde werkt ook in opdracht (uiteraard tegen betaling), dus mocht je een portret van jezelf willen hebben, eventueel samen met je partner, dan is hij te benaderen via e-mail. Op zijn website staan zijn portfolio, e-mailadres en informatie over zijn werk. Hier onder de mooiste illustraties van zijn Instagram-account.

Powered by Labrador CMS