Nieuw op Netflix: het vierde seizoen van Big Mouth

Leestijd: < 1 min

Bekijk de trailer van het nieuwe seizoen van Big Mouth, een animatieserie waarin pubers geen blad voor de mond nemen als het gaat over hun eerste seksuele ervaringen. Nieuw is Natalie, een transgender schoolmeisje. Nu te zien op Netflix.

Big Mouth lijkt in zijn humor wel wat op die van Family Guy en American Dad, met als grootste verschil de setting: in Big Mouth spelen jongeren de hoofdrol. De animatieserie is alweer toe aan het vierde seizoen.

Schoolkamp
In dit seizoen maakt Natalie haar opwachting. Het personage heeft de stem gekregen van Josie Totah, een transgender actrice die meespeelt in de reboot van Saved by the Bell. Het vierde seizoen trapt af met een schoolkamp, waar Natalie haar opwachting maakt. Te zien is hoe zij en haar vriendinnen vertellen over de ontwikkelingen die ze hebben doorgemaakt.

Zo vertelt Natalie over haar puberteit: “Toen het begon, had ik het gevoel dat er een monster was verschenen.” Ook vertelt ze hoe ze haar nieuwe identiteit vorm gaf dankzij de invloed van Freddie Mercury en Lady Gaga.

Goed getroffen
Recensenten schreven al dat ze Natalie goed getroffen vonden. Nu je dit allemaal hebt gelezen, lijkt Big Mouth wellicht heel serieus. Maar er valt ook genoeg te lachen, zoals je kunt zien in de onderstaande trailer, waar Natalie overigens nog geen rol in speelt. Wel is te zien hoe een van de scholieren zijn vader vertelt dat hij gay is en bang is dat hij naar een conversiekamp wordt gestuurd of vanaf nu verplicht naar Wedding Crashers moet kijken.

Het vierde seizoen van Big Mouth staat sinds vorige week op Netflix.

Powered by Labrador CMS