“Ik heb in rare uithoeken naar liefde, aandacht en acceptatie gezocht”

Purser Ricardo schreef boek over zijn turbulente verleden

Leestijd: < 1 min

Toen Ricardo jong was worstelde hij met zichzelf en zijn omgeving. In zijn zoektocht naar bevestiging maakte hij heftige dingen mee. Inmiddels is hij purser bij Transavia en schreef hij een autobiografie. In de docureeks People of Transavia doet hij zijn verhaal.

Ricardo is purser en heeft een turbulent leven achter zich. Hij werd opgevoed door zijn oma en heeft door een rommelige thuissituatie in zijn jeugd een enorme behoefte aan aandacht. Door zijn zoektocht naar bevestiging maakte hij heftige dingen mee. Ook trad hij op als zijn drag alter ego Rachel. Tot het tijd was om het roer helemaal om te gooien. Het starten als steward bij Transavia is een keerpunt in zijn leven. Nu spreekt hij vijf talen, is hij gepromoveerd tot purser en schreef een boek over zijn leven. Hoe hij dat deed én wat hij allemaal meemaakt? Dat zie je hieronder in de nieuwste aflevering van People of Transavia.

“Ik heb echt moeten knokken voor de plek waar ik ben.”

People of Transavia is een serie mini-documentaires over de mensen achter het uniform. In de docuserie vertellen Transaviamedewerkers hun mooie en ontroerende verhalen. Over bijzondere passies, hun afkomst, de liefde en het leven. In deze aflevering vertelt Ricardo over zijn moeilijke verleden en het kleurrijke heden. Hij neemt zijn moeder mee naar de plek waar hij vroeger werkte, en we zien hem aan het werk als zijn drag alter ego Rachel. Ook vertelt hij hoe het voor hem was om tijdens de eerste lockdown thuis te zitten.

Bekijk de minidocu hieronder:

Powered by Labrador CMS