Winq Testpanel

Getest door Winq-lezers: de Touch-Family-producten van hannah

Dit vond ons testpanel ervan

20 december 2020, Winq redactie, 2 minuten

De producten uit de Touch Family van huidverbeteringsmerk hannah bieden een persoonlijke touch voor ieder huidtype. Het Winq Testpanel probeerde alle vier de producten uit.

Touch of Silk

Dit product stimuleert de aanmaak van bindweefsel, bevordert het immuunsysteem van de huid en helpt daardoor bij het herstel van een onrustige huid. Onze testers gaven aan dat hun huid rustiger aanvoelde en er kalmer uitzag na het gebruik van Touch of Silk. Tevens oogde hun huid stralender en gezonder. Jasper: "Prettig, voelt lekker zacht en je hebt er niet veel van nodig."

Eindcijfer: 7,5

hannah Touch of Silk

Brilliant Touch

Dit product pakt huidverzakking en -verslapping bij de kern aan. Het werkt als een slim filter dat zichtbare poriën vermindert, oneffenheden opvult en een glimmende huid matteert. Onze testers waren erg te spreken over de geur en textuur en gaven aan dat hun huid gezonder en zachter aanvoelde na gebruik. Ze zouden Brilliant Touch unaniem aanraden aan vrienden. Wesley: "Niet vettig. Een heel fijn product."

Eindcijfer: 8,5

hannah Brilliant Touch

Touch of Colour

Touch of Colour is geen make-up, maar zorgt wel voor een subtiel bronzend effect. Onze testers waren erg te spreken over dit product. Ze gaven aan dat hun huid gezonder aanvoelde en er stralender uitzag na het aanbrengen. Chris: "Je huid voelt erg zacht na gebruik, egaler ook." Bart: "Fijn en makkelijk aan te brengen. Je krijgt er instant een lekker natuurlijk kleurtje van."

Eindcijfer: 8

hannah Touch of Colour

FiXing Touch

Dit product was de absolute favoriet van ons testpanel. FiXing Touch is speciaal ontwikkeld om de beschadigde en/of geïrriteerde huid snel te helpen herstellen. Onze testers gaven aan dat hun huid merkbaar zachter en gezonder aanvoelde en dat deze zich beter herstelde na gebruik van FiXing Touch. Het Winq Testpanel zou dit product zeker aanbevelen aan vrienden en collega's. Wouter: "Lekker product en makkelijk aan te brengen."

Eindcijfer: 9

hannah FiXing Touch

Zelf uitproberen?

De Touch Family-producten van hannah zijn onder meer verkrijgbaar via www.hannah.nl. Vragen over de producten? Bel dan (tijdens kantooruren) met de huidcoach infolijn: 0342 - 476160.

Magazine 117
De nieuwste editie van Winq is uit!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau