Nieuw op Netflix: Ariana Grande – Excuse Me, I Love You

Leestijd: < 1 min

Dit kijkt lekker weg in deze donkere dagen: een documentaire waarin Ariana Grande is gevolgd tijdens haar Sweetener-tournee in 2019. De zangeres gunt haar fans een kijkje achter de schermen, naast natuurlijk een keur aan optredens. Nu op Netflix, bekijk hier de trailer.

Ariana Grande ging in 2019 de wereld rond met haar Sweetener-tournee. Het was een belangrijk moment in het leven van de zangeres, die tijdens haar vorige tour in 2017 te maken kreeg met een aanslag: tijdens een concert in Manchester opende een zelfmoordterrorist het vuur op het publiek, waarbij 22 mensen zijn vermoord en 120 mensen gewond raakten.

Dat ging Ariana Grande niet in de koude kleren zitten. In 2019 maakte ze een nieuwe start met haar album Sweetener en de gelijknamige tour. Nu is er een documentaire verschenen op Netflix, met backstage beelden, intieme momenten, exlusieve kijkjes achter de schermen en spectaculaire optredens.

De documentaire heet Ariana Grande: Excuse Me, I Love You en je vindt ‘m hier op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS