Hoewel Judy Garland beweert dat de kerst bij haar ‘thuis’ een informele gelegenheid is, doet ze de deur open in een hooggesloten avondjapon met een enorme kraag, het haar keurig opgestoken en de twee aanwezige kinderen Lorna en Joe (“Liza is uit schaatsen”) dragen hun zondagse goed. Maar nadat ze samen ‘Consider Yourself At Home’ hebben gezongen, voel je je meteen thuis en te gast.

Reclame
Het leuke van de special is dat de originele reclameblokken uit 1963 nog te zien zijn. Met een commercial voor een middeltje tegen verkoudheid, waarna de special verdergaat en de toen 17-jarige dochter Liza Minnelli ineens binnenkomt.

Judy grijpt haar dochter bij haar middel en samen met haar andere twee kinderen vormen ze een polonaisetreintje. Daarna mag Joe soleren, wat best vals klinkt. Dan komt Tracy Everitt binnen, die vaker was te zien in The Judy Garland Show. Samen met Liza doet hij een soort tapdansact maar dan zonder tapdansschoenen.

Jack Jones
Na de tweede verkoudheidscommercial kondigt Judy haar volgende gast aan: Jack Jones. Hij trekt dochter Lorna op schoot, die uitbarst in ‘Santa Claus is Coming to Town’. Meteen gaan we door naar een sigarettenreclame.

Eenmaal halverwege de special valt op hoe weinig kerstversiering er te zien is in huize Garland. Er staat een kerstboom, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Maar als de pakjes worden uitgedeeld, ziet dat er meteen feestelijk uit.

Hysterische Santa's
Het hoogtepunt van de show vormt een groep hysterische Santa’s die de woonkamer komt binnenvallen en een wilde dans uitvoert op een jazzy versie van ‘Rudolph the Rednoses Reindeer’.

Judy eindigt haar show met haar signature song ‘Somewhere Over the Rainbow’, wat ook in een kerstsetting prima werkt. En dan is het uur alweer voorbij en bedankt Judy samen met Lorna en Joe het studiopubliek. Al met al een heerlijk uurtje slow-tv voor onder de kerstboom.