Bekijk de Braziliaanse film Dry Wind, over een broeierige affaire in de bossen

Hier de trailer en een fragment

Leestijd: < 1 min

Sandro is hr-manager bij een mijnbouwbedrijf. Als de werkdag voorbij heeft, duikt hij de bossen in met zijn collega Ricardo. Hij heeft ook een oogje op een andere medewerker, Maicon. Maar dan blijkt dat Ricardo en Maicon ook iets met elkaar hebben en dan raakt Sandro totaal geobsedeerd. Hoe loopt dit af?

Dry Wind is een van de films die was geselecteerd voor het Berlin International Film Festival 2020. De film is geregisseerd door de Braziliaanse Daniel Nolasco en speelt zich af in de wereld van de mijnbouw.

De bossen in
Sandro werkt op de afdeling Human Resources van een mijnbouwbedrijf. Als de werkdag voorbij is, verdwijnt hij regelmatig met collega Ricardo in de bossen rond de mijnen, alwaar de twee seks met elkaar hebben.

Daarnaast trekt Sandro regelmatig baantjes in een zwembad, waar hij een zekere Maicon opmerkt. De twee hebben geen contact, maar als Maicon ook voor het mijnbouwbedrijf komt werken, verandert Sandro’s begeerte in een obsessie.

Affaire
De werelden van de mannen komen op hun kop te staan als Sandro uitvindt dat Ricardo en Maicon een affaire hebben.

Dry Wind is nu exclusief te zien op het online platform GagaOoLala en is voorzien van de tags ‘gay’, ‘romance’, ‘erotic’, ‘bdsm’ en ‘Latin America’. Bekijk hieronder alvast een fragment uit de film, en de trailer (wel even doorklikken naar YouTube).

Powered by Labrador CMS