Nieuw op Netflix: Headspace Guide to Meditation

Begin het nieuwe jaar met een opgeruimde geest

Leestijd: < 1 min

Veel mensen gaan met goede voornemens het nieuwe jaar in. Begin 2021 met een frisse start en word helemaal zen met Headspace Guide to Meditation, een nieuwe Netflix-serie die in afleveringen van twintig minuten verschillende mindfullness-technieken laat zien. Vanaf 1 januari te zien, hier is alvast de trailer.

Haal diep adem en begin het nieuwe jaar met een opgeruimde geest. In acht afleveringen van Headspace Guide to Meditation neemt een voormalige Boeddhistische monnik genaamd Andy Puddicombe je mee naar de wereld van meditatie en mindfulness en leert hij de kijker telkens een nieuwe techniek.

Puddicombe is de oprichter van de wereldwijd succesvolle app Headspace. In zijn tv-reeks neemt hij de kijker in iedere aflevering mee op een mentale reis, die elke keer eindigt met een mediteersessie.

Met Headspace Guide to Meditation wil Puddicombe laten zien dat meditatie niet moeilijk is en geschikt is voor iedereen. Onderwerpen die voorbijkomen zijn onder meer stress, angst, woede en loslaten.

Bekijk hieronder alvast de trailer. Vanaf morgenochtend 09:00 uur is Headspace Guide to Meditation te zien op Netflix.

Powered by Labrador CMS