Hot op Instagram: It’s a Sin-acteur Nathaniel Curtis

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

It’s a Sin is de nieuwe serie van Queer as Folk-bedenker Russell T Davies, die wederom draait om een groep vrienden. Het verschil: de nieuwe serie speelt zich af in het Londen van de jaren tachtig, waar hiv en aids om zich heengrijpen. Een van de rollen wordt gespeeld door Nathaniel Curtis. Bekijk hier de nieuwe trailer van It’s a Sin, gevolgd door zijn mooiste Instagram-foto’s.

It’s a Sin draait om een groep jonge mensen die bevriend met elkaar raken in Londen. Het hoofdpersonage Ritchie wordt gespeeld door Years and Years-zanger Olly Alexander. Zijn personage weigert het bestaan van hiv en aids aanvankelijk te erkennen, zoals te zien is in de nieuwe trailer.

Volgens hem bestaat er niet zoiets als een ziekte ‘die het alleen gemunt heeft op homo’s’. Ritchie denkt dat aids door de geneesmiddelenindustrie is uitgevonden om snel geld te verdienen. In de vijf afleveringen die er zijn gemaakt, komen alle vooroordelen over hiv en aids voorbij.

Bekende acteurs
Naast Olly Alexander zijn andere bekende acteurs gestrikt voor It’s a Sin, dat deze maand in première gaat op de Britse zender Channel 4 en later op HBO Max. Stephen Fry speelt mee, net als Sean Patrick Harris. Een minder bekende naam is die van Nathaniel Curtis, die een van de vrienden van Ritchie speelt.

Over Curtis is niet veel meer bekend dan dat hij de rol van Ash Mukherjee speelt in It’s a Sin. Maar dat zal na deze rol wellicht snel veranderen. Wij namen alvast een kijkje op zijn Instagram-account. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Powered by Labrador CMS