Hot op Instagram: Bridgerton-acteur Regé-Jean Page

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Het gonst al een tijdje van de geruchten rond Regé-Jean Page, die te zien is in de historische soapserie Bridgerton op Netflix. Hij zou gepolst zijn als de nieuwe James Bond, wat hij tot dusver ontkent. Toch zou het leuk zijn, RJP als de nieuwe 007. We keken alvast even op zijn Instagram-account, dit zijn z’n mooiste foto’s.

Regé-Jean Page postte onlangs een promo voor Bridgerton, met daarbij de tekst: ‘Regency, royalty, shaken and stirred’. Meteen begon de geruchtenmolen te draaien: hintte de acteur hier op een toekomstige rol als James Bond?

B-woord
Toen hij te gast was bij Jimmy Fallon zei Page dat hij vereerd is, maar dat de kans klein is dat hij die rol te pakken krijgt. Waar komen die geruchten dan vandaan? “Als je als Brit een beetje goed acteert, koppelen ze je meteen aan het ‘B-woord’.”

Page is momenteel te zien in de Netflix-hit Bridgerton, een nogal soapy serie over een machtige familie in de negentiende eeuw. De 31-jarige acteur is geboren in Londen en opgegroeid in Zimbabwe tot hij weer in Groot-Brittannië naar school ging. Daarna vertrok hij naar de VS.

Roots
Hij brak door met zijn rol als Chicken George in de serie Roots, die werd gemaakt voor History Channel. Ook speelde hij in de films Mortal Engines en Sylvie’s Love.

Hier zijn z’n mooiste Instagram-foto’s

Powered by Labrador CMS