Hot op Instagram: Lupin-acteur Omar Sy

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

De nieuwe serie Lupin is de grootste Franse Netflix-hit ooit, werd gisteren bekendgemaakt. Omar Sy speelt de sterren van de hemel als Assane Diop, die zijn vader probeert te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan. De acteur was eerder te zien in de films Intouchables en Jurassic World. De vader van vijf heeft uiteraard ook een Instagram-account. Hier zijn mooiste foto’s.

De Franse acteur Omar Sy komt uit een gezin van acht kinderen, en zelf heeft de 42-jarige vijf op de wereld gezet. Niet alleen thuis is hij een bezig baasje, want hij heeft inmiddels een indrukwekkende rij films en series op zijn naam staan.

Zijn grote doorbraak kwam in 2011 met Intouchables, waarin hij een uit de banlieus afkomstige verzorger speelt van een geheel verlamde aristocraat, die steeds hechter bevriend raken.

Daarna volgden nog rollen in X-Men: Days of Future Past, Jurassic World, Two Is A Family, Transformers: The Last Knight en nu dus in de Franstalige misdaadserie Lupin.

Gisteren maakte Netflix bekend dat Lupin in korte tijd door meer dan 70 miljoen mensen is bekeken, waarmee het de best bekeken Franse Netflix-serie ooit is. De serie is geïnspireerd op de boeken van Maurice Leblanc, waarnaar de vraag ook enorm is toegenomen.

Bekijk hier de trailer van Lupin, gevolgd door de mooiste foto’s van Omar Sy.

Powered by Labrador CMS