Dit is de trailer van Euphoria – special nummer twee

Vanaf 24 januari op HBO

Leestijd: < 1 min

Een tweede seizoen van de populaire serie Euphoria laat nog even op zich wachten. In plaats daarvan zijn er twee specials gemaakt, waarvan deel één in december verscheen. Bekijk hier alvast de trailer van deel twee, dat draait om het personage Jules.

Euphoria draait om een groep twintigers met Rue Bennett als middelpunt. Dat is een rol van Zendaya, en haar personage stond centraal in de eerste special die in december verscheen. Rue heeft een drugsverleden en kampte aan het einde van seizoen één met een terugval. In het eerste deel van de special, dat de titel Trouble Don’t Last Always had gekregen, was te zien hoe het verder ging met Rue.  

Intussen is de trailer verschenen van het tweede deel van de Euphoria-special. Deze heet F*ck Anyone Who’s Not A Sea Blob en draait om het personage Jules (een rol van Hunter Schafer). Te zien is hoe ze de feestdagen doorbrengt en terugblikt op het afgelopen jaar.

Het tweede seizoen van Euphoria is uitgesteld vanwege corona. In een interview vertelde Zendaya dat de eerste repetities al waren gestart toen ze moesten stoppen, nog voordat er ook maar één opname kon worden gemaakt.

F*ck Anyone Who’s Not A Sea Blob gaat zaterdag 24 januari in première op HBO. Hier zie je de officiële trailer.

Powered by Labrador CMS