Hot op Instagram: acteur Engin Öztürk

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Nieuw op Netflix: de Turkse serie 50m2, waarin Engin Öztürk de hoofdrol speelt. Het is een thriller over een man die niets weet van zijn jeugd en naar een dorpje verhuist waar zijn nieuwe buren denken dat hij de zoon is van de kleermaker die recentelijk is overleden. De serie ging vandaag in première en wij namen alvast een kijkje op het Instagram-account van Engin.

50m2 is speciaal voor Netflix gemaakt en vanaf vandaag te bekijken. De serie speelt zich af in een klein dorpje, waar een zekere Gölge zijn intrek neemt in een piepklein kleermakerswinkeltje. Gölge weet niets van zijn jeugd, en heeft alleen een foto die hem linkt aan zijn verleden.

Hij is opgevoed door een man genaamd Servet Nadir, voor wie hij nu allerlei duistere zaakjes uitvoert. In het dorp waar hij is neergestreken, denken de omwonenden echter dat hij de zoon is van de kleermaker, die recentelijk is overleden.

Wat Gölge komt doen en hoe de omwonenden daarop reageren, daar gaat 50m2 over. De hoofdrol wordt dus gespeeld door Engin Öztürk, die 34 jaar is en buiten Turkije vrijwel onbekend is. Wellicht gaat daar nu verandering in komen.

Bekijk hier alvast de trailer van 50m2, en daarna naar de mooiste Instagram-foto’s van Engin Öztürk.

Powered by Labrador CMS