Allereerst even de video. We zien een groep mensen in witte pakken op een heuvel staan, met maskers en kappen voor hun gezicht. Dit is Go_A, zoals de act heet. Go_A bestaat uit een aantal zangers, een gitarist, een fluitist en nog wat muzikanten. Behalve muziek maken doen ze een soort volksdans en op een gegeven moment is er ook een rekwisiet te zien in de vorm van een keukentrapje.

White noise
The Honest Vocal Coach, zoals Georgina zichzelf noemt op haar YouTube-kanaal, probeert een en ander te duiden als de eerste klanken uit de monden van de zangers komen. Geschreeuw wil ze het niet noemen, want dit betreft een speciale zangtechniek die ook wel ‘white noise’ wordt genoemd.

Het klinkt als een koor dat luidkeels een folkliedje aanheft, waarna er een uptempo beat onder komt die richting het einde van het lied steeds sneller wordt. Het lied heet ‘Shum’ en eindigt met een hoge, langgerekte toon waarvan Georgina bijna lijkt te schrikken. Met een vies gezicht doet ze haar oordopjes uit.

Kanshebber?
Dan besluit ze dat ze het lied leuk vindt, wat we halverwege al zagen toen ze gezellig zat mee te swingen tijdens het volksdansgedeelte. Ze noemt het ‘bijna een dance track waarop je kunt raven’. Of ze gaan winnen? Daarvoor vindt onze favoriete vocal coach het nog te vroeg. Wat vind jij, is Go_A een kanshebber?