Van alle ex-leden van One Direction is Harry Styles de meest succesvolle. Vorig jaar scoorde hij hits met ‘Watermelon Sugar’ en ‘Golden’ en op dit moment gooit ‘Treat People with Kindness’ hoge ogen.

Styles is 27 jaar, staat bekend om zijn uitgesproken kledingsmaak en stond als eerste man in z’n eentje op de cover van Vogue magazine. Hij heeft inmiddels ook de smaak van het acteren te pakken gekregen. Zo was hij in 2017 te zien in de film Dunkirk, Don’t Worry Darling ligt min of meer klaar en nu is bekendgemaakt dat hij een biseksuele politieagent gaat spelen in My Policeman.

In de film is Styles te zien naast Emma Corrin, die prinses Diana speelde in het vierde seizoen van The Crown. De film speelt zich af in het Brighton van de jaren vijftig van de vorige eeuw. Het verhaal gaat over een schooljuf genaamd Marion, die verliefd wordt op Tom, een politieagent die zelf warme gevoelens koestert voor een man die Patrick heet.

Het duurt nog even voor de film uitkomt, dus kun je in de tussentijd genieten van Styles’ Instagram-account. Dit zijn z’n mooiste foto’s.