Bekijk de nieuwe trailer van Love, Victor

De serie gaat van start op 23 februari

11 februari 2021, Winq redactie, 3 minuten

De opvolger van Love, Simon komt er nu echt aan. Op 23 gaat het nieuwe platform van Disney+ van start, Star genaamd. Vanaf dat moment zijn de afleveringen van Love, Victor te bekijken. Zie hier alvast de nieuwe trailer.

Love, Simon ging over een jongen op een highschool die worstelt met zijn seksualiteit en met zijn coming-out. Hij correspondeert met een jongen van wie hij de identiteit niet weet. Tegelijkertijd krijgt hij te maken met een afperser die zijn geheim dreigt te onthullen.

Vervolg
De film werd in 2018 goed ontvangen en trok veel bekijks. Nu is er een tv-serie gemaakt met de naam Love, Victor, die je kunt zien als een vervolg op de film. Deze keer draait het om een andere jongen die nieuw is op de Creekwood High School, Victor (een rol van Michael Cimino). Hij zoekt contact met Simon, die niet in de serie te zien is, maar wel te horen als verteller.

Lees ook

Love, Victor is wel érg braaf

Lees de recensie over het vervolg op Love, Simon

De serie Love, Victor krijgt een vervolg

Hopelijk iets minder braaf

Ugly Betty-actrice Ana Ortiz speelt Isabel, de moeder van Victor. Keiynan Lonsdale is net als in de film te zien als Blue en Tommy Dorfman uit 13 Reasons Why heeft ook een rol gekregen in Love, Victor.

Nieuw: Star
Love, Victor zou aanvankelijk te zien zijn op Disney+, maar uiteindelijk schoven ze de serie door naar het Amerikaanse Hulu omdat deze ‘niet gezinsvriendelijk’ genoeg zou zijn. Nu Disney+ met Star een nieuw platform heeft opgericht, is er gelukkig wél ruimte voor Love, Victor.

Op 23 februari gaat Star van start in Nederland. Bekijk hier alvast de nieuwe trailer van Love, Victor.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 123

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau