Over Ivo Niehe is al van alles gezegd. Dat hij zichzelf geweldig vindt, bijvoorbeeld, zoals te zien is in een fragment bij Pauw & Witteman waarin hij hoog van de toren blaast over zijn eigen optreden in Parijs.

Regelmatig was Ivo Niehe mikpunt van spot. Kijk maar eens naar dit fragment uit Koefnoen, waarin Ivo Niehe op bezoek gaat bij Ivo Niehe. Of zie deze persiflage uit De TV Kantine, waarin hij het lied ‘Ik Hou Van Ivo’ zingt.

Documentaire
Op dit moment ligt Niehe onder vuur omdat een fragment uit een interview met de destijds 17-jarige Britney Spears is opgedoken in een documentaire over de getormenteerde zangeres, Framing Britney Spears genaamd. Hij stelt haar de vraag of ze wellicht iets aan haar borsten heeft laten doen. Velen spraken er schande van, onder wie acvocaat Gerard Spong in een uitzending van Jinek. Niehe zelf zegt dat het fragment uit zijn verband was gerukt en doet de vraag af als ‘ironie’.

Afijn, aan Tina Turner zou hij die vraag waarschijnlijk nooit durven stellen. Niehe, die sterren eigenlijk altijd vereert en de indruk wekt dat hij maar wat trots is dat het hem is gelukt de ‘grootsten der aarde’ te strikken voor zijn TV Show, steekt ook in de onderstaande fragmenten zijn bewondering voor Tina Turner niet onder stoelen of banken. Ook jat hij en passant nog even een grap van Godfried Bomans. Hier de beelden!