Nu op Netflix: Nadiya Bakes

Voor wie moet afkicken van Heel Holland Bakt

Leestijd: < 1 min

Ben je aan het afkicken van Heel Holland Bakt en snak je nog steeds naar een sugar rush? Ga dan NU naar Netflix, waar winnares van The Great British Bake Off Nadiya Hussain haar eigen show heeft. In Nadiya Bakes zie je hoe ze in de weer is met deegslierten, roly poly’s en low-budget uienpretzels.

Gisteren was in de finale van Heel Holland Bakt te zien hoe Elizabeth er met de prijs vandoor ging. Zoals bekend is HHB de Nederlandse variant van The Great British Bake Off. Het is alweer zes jaar geleden dat Nadiya Hussain in 2015 het zesde seizoen won, en sindsdien heeft ze niet stilgezeten.

Na een serie bakboeken, tv-programma’s en regelmatige optredens in The One Show heeft ze nu haar eerste Netflix-show. In Nadiya Bakes is in zes afleveringen te zien hoe je bepaalde technieken onder de knie krijgt, uitpakt met spectaculaire feestbaksels of juist met een klein budget en kliekjes iets moois op tafel tovert.

Er zijn acht afleveringen gemaakt van Nadiya Bakes van ongeveer een half uur, die nu allemaal te zien zijn op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS