Met zo’n 146.731 kilometer op de teller heeft de cabrio de nodige rondes door ‘La douce France’ en Nederland gemaakt. Kijkers van Chateau Meiland kennen de cabrio van de vele avonturen met de familie van Martien in de auto – natuurlijk inclusief de nodige drama en gilletjes van Martien zelf.

Rijkunsten
Veel zal Martien er zelf niet in hebben gereden, want in de eerste aflevering van het tweede seizoen gaf hij aan: “Ik heb wel een rijbewijs, maar waarom zou ik rijden? Ik vind het veel prettiger om ernaast te zitten en gezellig uit het raam te kijken.” Of zou dit eerder iets te maken hebben met de rijkunsten van Martien zelf? 

De MINI One Cabrio 1.6 (met het nummerbord MAR-10) staat te koop op Autoscout24. Ga snel kijken, koop de MINI en trakteer Martien op een goed pak wijn als hij de auto komt afleveren.

Nieuw seizoen
Overigens start in maart het nieuwe seizoen van Chateau Meiland, waarin is te zien dat de familie onrechtmatig in de boerderij in Hengelo is getrokken en is genoodzaakt opnieuw te verhuizen. Naar Noordwijk deze keer, dus we blijven nog even aan de gang…