Bekijk de trailer van Cruella de Vil

Emma Stone speelt hoofdrol in Disney-verfilming

Leestijd: < 1 min

Emma Stone speelt de hoofdrol in de live-action verfilming van Cruella. De film is een zogeheten prequel en gaat over de jonge jaren van Cruella de Vil, die er in de trailer zowel glamoureus als gemeen uitziet. Hier de eerste beelden.

Emma Stone moet met haar rol als Cruella de Vil die van Glenn Close doen vergeten. Die speelde in 1996 de hoofdrol in 101 Dalmatians, en zette Cruella neer als een vilein, vals kreng.

Het kenmerkende halfzwart/halfwitte kapsel keert terug bij Stone, die er wat betreft uitdossingen nog een schepje bovenop doet.

Anderhalf jaar geleden dook een eerste foto op van Stone in haar Cruella-uitmonstering. Pas nu is er een eerste trailer verschenen, waarin naast Emma Stone ook de acteurs Paul Walter Hauser en Joel Fry te zien zijn als haar handlangers.

Wie ook meespeelt, is Emma Thompson. Zij speelt een barones die aan het hoofd staat van een modehuis, waar de jonge Cruella een baan krijgt.

De live-action verfilming van Cruella werd al aangekondigd in 2013 en de hoofdrol van Emma Stone werd vijf jaar geleden bekendgemaakt.

Wanneer de film uitkomt? Dat duurt nog tot 28 mei. Geniet nu al van de onderstaande beelden.

Powered by Labrador CMS