Winq ♥︎ Talent on the Move

Dans op het hoogste niveau in Talent On The Move

04 maart 2021, Winq redactie, 2 minuten

In het jaarlijkse tournee-programma Talent On The Move van Codarts Rotterdam en het Holland Dance Festival tonen virtuoze en veel-zijdige topdans-talenten hun passie en energie

Solo’s en duetten, groepswerken, bestaand repertoire van internationale topchoreografen én nieuwe choreografieën van aanstormende talenten: Talent On The Move is een aanstekelijke, hartverwarmende show op het hoogste niveau. De deelnemende theaters en bijbehorende data worden binnenkort bekend-gemaakt.

Waardevolle toneelervaring voor deelnemende jonge dansers
De voorstelling levert de danstalenten van Codarts Rotterdam veel waardevolle toneelervaring: de tournee langs theaters door heel Nederland biedt hen de mogelijkheid podiumervaring op te doen en leert hen te ervaren hoe het is om in een professioneel dansgezelschap te dansen. Een dergelijke tournee vergt veel voorbereidingstijd: de studenten repeteren al maanden aan de collage aan stukken die op het programma staan. Maar na een periode van veel repeteren, genieten de danstalenten enorm van het daadwerkelijke optreden.

Talent on the move

Alle voorstellingen van Talent On The Move zullen, qua bezoekersaantallen en voorzorgsmaatregelen, uiteraard worden aangepast aan de op dat moment geldende coronarichtlijnen.

Meer info: www.holland-dance.com 

Beeld: Sjoerd Derine

Magazine 120
De nieuwste editie van Winq is uit!
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 120

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau