Love, Victor: “Tweede seizoen wordt een stuk pittiger”

Eerste seizoen is nu te zien op Disney+

Leestijd: < 1 min

Het eerste seizoen van Love, Victor al gezien? Sinds 23 februari zijn de eerste twee afleveringen van de serie te vinden op Star, het nieuwe platform van Disney+. De hoofdrolspelers hebben nu alvast aangekondigd dat het tweede seizoen ‘spicy’ zal worden, oftewel: lekker pittig.

In Love, Victor volgen we de verwikkelingen rond Victor Salazar (een rol van Michael Cimino) die nieuw is op Creekwood High. Hij worstelt met zijn seksualiteit en wordt daarbij geholpen door Benji Campbell (gespeeld door George Sear), op wie hij een oogje heeft.

De spin-off van de film Love, Simon was vanaf juni 2020 al te zien op het Amerikaanse platform Hulu, maar aan deze kant van de oceaan was er nog geen platform dat de serie aanbood. Tot 23 februari dus, de dag waarop Star werd gelanceerd.

Volgens acteurs Cimino en Sear gaat het tweede seizoen ‘spicy’ worden, zonder dat de heren daarbij een tipje van de sluier oplichten. Sears vertelt aan Gay Times: “De personages maken een grotere ontwikkeling door dan in het eerste seizoen.”

Camino: “Pittig is daarbij het woord dat die ontwikkelingen het beste omschrijft.” Sears: “Het gaat een stuk dieper allemaal. Het gaat ook een andere kant...” Waarop hij zijn zin niet afmaakt omdat hij niet te veel wil verklappen.

Trailer
Hopelijk hoeven we niet zo lang te wachten op seizoen twee en komt Star meteen door met nieuwe afleveringen zodra deze gereed zijn. Hier alvast de trailer van het eerste seizoen.

Powered by Labrador CMS