Foto’s: Queer Skate LA en Jacob Elordi schitteren in nieuwe Calvin Klein-campagne

Bekijk hier foto's en de campagnevideo

Leestijd: < 1 min

In de nieuwe collectie richt Calvin Klein zich op fundamentele stijlen. Ze vormen een Blank Canvas dat je als drager invult naar je eigen expressie en karakter. Voor de campagne vroegen ze uitgesproken types als danser Vinson Fraley, acteur Jacob Elordi, het collectief Queer Skate LA en Megan Thee Stallion, om er een paar te noemen.

Voor de nieuwe lente/zomer 2021-campagne grijpt Calvin Klein terug op minimalisme als blanco canvas voor een creatieve ontdekkingstocht. Bewust vervaardigde essentials zoals het perfecte witte T-shirt, klassieke denim fits en het iconische monogram ondergoed van Calvin Klein bieden de mogelijkheid tot grenzeloze zelfexpressie. 

Verhalenvertellers en visionairs
Fotograaf Mario Sorrenti en regisseur Terence Nance leggen de verhalenvertellers, visionairs en makers van vandaag vast die hun verhalen vertellen door middel van intieme en surrealistische beelden, dialoog en beweging. De talenten in de campagne geven het voorbeeld:

· Anthony Ramos, acteur en artiest

· Janaya Future Khan, storyteller, futurist & activist

· Jacob Elordi, acteur

· Koffee, artiest

· Megan Thee Stallion, rapper

· Queer Skate LA, skate collectief uit Los Angeles, California

· Rina Sawayama, singer-songwriter

· Sage Elsesser, artiest & skateboarder

· Vinson Fraley, danser

Fundamentele stijlen
Het nieuwe aanbod van Spring Summer 2021 richt zich op fundamentele stijlen. In ondergoed levert Air Fx Tech ademende ondersteuning. Reconsidered Comfort biedt iconische Calvin Klein-silhouetten gemaakt van duurzaam geproduceerde materialen. In Jeans zijn de effen, gender neutrale kledingstukken zoals trucker jackets en katoenen rib tanktops voorbestemd om onmisbaar in je garderobe te worden.

De collectie is vanaf 3 maart 2021 wereldwijd verkrijgbaar via www.calvinklein.nl.

Calvin Klein
Anthony Ramos
Calvin Klein
Megan Thee Stallion
Calvin Klein
Jacob Elordi
Calvin Klein
Queer Skate LA
Calvin Klein
Sage Elsesser
Calvin Klein
Rina Sawayama
Calvin Klein
Vinson Fraley
Powered by Labrador CMS