Wat zit er allemaal in de Brunchbox?
In een handomdraai zet je met deze box een zalige paasbrunch op tafel. Geniet van kakelverse kleurige eitjes, huisgerookte zalm en komkommerchutney. Of kies voor het vegetarische alternatief: een smakelijke groentequiche. Een paasbroodje mag uiteraard niet ontbreken in dit feestelijke paaspakket.

Vul met Pasen de glazen met Wolf Grauburgunder vom Kalkstein uit de Pfalz. Deze tongstrelende witte wijn is zeer geliefd bij onze gasten en brengt je op slag in een lentestemming. En als zoete afsluiting van je brunch trakteren we je ook nog op een huisgemaakte mud pie met witte chocolade. Deze goddelijke chocoladebom brengt je zeker in hogere sferen.

Goedgemutst en warmpjes
Naast allerlei heerlijkheden zitten er in deze box natuurlijk ook weer dolle en handige hebbedingetjes. Wat dacht je van een unieke vilten eierwarmer in de vorm van Dolly’s coiffure? Handgemaakt door tassenontwerpster Sacha Wendt. Een echt collector's item. Zo zit jouw gekookte ei er goedgemutst en warmpjes bij. 

In dit Paaspakket zit ook het handige keukengerei voor het bakken van een hartvormig ei. Een haarclip en een fschattige roze bunny broche maken het feestje helemaal compleet.

Bestel deze bijzondere brunchbox voor 49,50 euro per stuk
Wees er als de kippen bij en geef uiterlijk 30 maart voor 12.00 uur je bestelling aan ons door via llocal@lloyd.nl. Je kunt Bellefleur's Easter Bunny Brunchbox afhalen op 1 april, dat is geen grap, vanaf 14.00 uur.

Tussen 14.30 en 16.00 uur is La Bellefleur in het Lloyd Hotel aanwezig om de box persoonlijk aan je te overhandigen. Woon je niet in de buurt? We kunnen de box naar je woonadres sturen. De verzendkosten zijn 9,50 euro.