Hot op Instagram: Freek van Suzan

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Suzan & Freek scoren momenteel een hit met ‘Goud’, dat binnenkomt op 19 in de Top 40. Het stel woont al jaren samen en is vanuit de Achterhoek naar Nederhorst den Bergh verhuisd, waar ze de laatste jaren hit na hit schrijven. Freek Rikkerink hadden we nog niet gehad in onze Instagramrubriek. Dus bij deze zijn mooiste foto’s.

Suzan Stortelder en Freek Rikkerink namen al enkele jaren covers op van bekende tracks en plaatsten die op Facebook. Hun versie van ‘Don’t Let Me Down’ werd ontdekt door de zangers van het origineel, The Chainsmokers. Die zorgden ervoor dat hun cover meer dan een miljoen keer werd bekeken.

Dat was in 2016. In 2018 scoorden Suzan & Freek hun eerste eigen hit met ‘Als Het Avond Is’, waarna ‘Blauwe Dag’, ‘Weg Van Jou’, en een samenwerking met Snelle, ‘De Overkant’, volgden. En nu scoren ze dus opnieuw, met ‘Goud’.

Freek staat altijd stralend op foto’s, dus hoog tijd om zijn Instagram-account te bekijken. Dat hij deelt met zijn vriendin en duetpartner Suzan. Hier zijn mooiste kiekjes.

Powered by Labrador CMS