Ken jij het ondergoedmerk Dirt Squirrel al?

Bekijk hier de nieuwe campagnevideo

Leestijd: < 1 min

Oké, je werkt nu al maanden thuis. Maar dat wil niet zeggen dat je in een uitgelubberde onderbroek onder je joggers voor je zoom-cam hoeft te zitten. Maak kennis met Dirt Squirrel, het ondergoedmerk dat zich richt op lhbtq’s en een zeer diverse campagne is gestart.

Kijkers van OUTtv kennen Dirt Squirrel wellicht van de realityshow The Whole Package, waarin het ondergoedmerk in een afvalrace onder 21 modellen op zoek ging naar een merkambassadeurs.

Dirt Squirrel is in 2013 opgericht door Daniel Lypchuk en Wade Hopwo, beiden homoseksueel, die elkaar ontmoetten op de universiteit. Hoewel natuurlijk iedereen de kledingstukken van Dirt Squirrel kan aantrekken, richten ze zich in hun campagnes op de lhbtq-gemeenschap.

Ook andere kleding

Behalve ondergoed in allerlei soorten en maten (van boxers en tot jockstraps) verkopen ze ook andere kleding die bedoeld is om lekker in te chillen. Denk hierbij aan sweaters met regenboogprint, croptops, badjassen en joggingbroeken.

Accessoires zijn er ook, zoals oogmaskers met teksten als ‘wake me up when you’re done’ of ‘Resting bitch face’ (en dat zijn dan nog vrij onschuldige kreten, er is er ook eentje met ‘Bukkake mask in progress’).

Rainbow Refugee

Van de Rainbow Puff Collection gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel, namelijk Rainbow Refugee, een organisatie die zich inzet voor lhbtq-vluchtelingen in Canada.

Bekijk hier de nieuwe campagnevideo, waarin modellen van velerlei plumage voorbijkomen.

Powered by Labrador CMS