Hot op Instagram: acteur en zanger Olly Alexander

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Hij begon ooit als acteur, brak daarna door als zanger van Years & Years en speelt nu de hoofdrol in het aidsdrama It’s A Sin, dat sinds kort te zien is op NPO Start. En dan is komt volgende maand ook nog een nieuwe single uit van Olly Alexander, ‘Starstruck’. Zijn wij ook een beetje, dus nemen we snel een kijkje op zijn Instagram-account.

Olly Alexander zong eerder een liefdesduet met Kele Okereke, de zanger van Bloc Party die net als Alexander gay is en net als Alexander vond dat er te weinig liedjes bestaan waarin een ‘hij’ over een ‘hij’ zingt. Bekijk hier de video van ‘Grounds of Resentment’ uit 2018.

Verder maakte Alexander een documentaire genaamd Growing Up Gay, waarin hij peilde hoe het gesteld was met de tolerantie anno 2018. En onlangs verscheen de serie It’s A Sin, het jarentachtig-aidsdrama van Queer as Folk-bedenker Russell T Davies, waarin Alexander de hoofdrol speelt. Hier zie je de trailer.

Vorige week werd bekend dat Years & Years geen trio meer is, maar dat Olly Alexander nu solo verdergaat onder deze naam. Op 8 april verschijnt zijn eerste single in die hoedanigheid, ‘Starstruck’ geheten.

Geniet in de tussentijd van de mooiste foto’s van Alexanders Instagram-account.

Powered by Labrador CMS