Single All The Way gaat over Peter, een single man die net doet of hij een relatie heeft met zijn beste vriend nadat zijn moeder een blind date voor hem heeft geregeld met haar knappe personal trainer.

Cast

In de film is Michael Urie te zien, die vooral bekend is van zijn rol in Ugly Betty. Ook de namen van Philemon Chambers en Luke MacFarlane (Brothers and Sisters) zijn bekendgemaakt. Jennifer Coolidge (Legally BlondeAmerican Pie) en Kathy Najimy (Hocus Pocus, Veep) doen ook mee.

Hysterisch en ontroerend

Single All The Way wordt geregisseerd door Michael Myer en Joel S. Rice treedt op als producent. Aan filmmagazine Variety vertelde hij: “Wat ik het leukst vind aan dit hysterische en tegelijkertijd ontroerende project, is dat het een typische romantische comedy is zoals die gemaakt worden voor de feestdagen. En hier gaat het dan om de vriendschap en de liefde tussen gay mannen.

Trend

De afgelopen kerstdagen kwamen er verschillende gay romcoms voorbij, waaronder Happiest Season en The Christmas House. Zou deze trend met Single All The Way een blijvertje zijn?