Bar de Regenboog verkoopt ‘The Gay Brush’

Een tandenborstel in vele kleuren, wie wil dat nou niet?

Leestijd: < 1 min

Wederom een ludiek actie van Bar de Regenboog, die net als alle andere horeca in Nederland het hoofd boven water probeert te houden. Deze keer verkopen ze een tandenborstel in de kleuren van de regenboog. Steun de bar en poets jouw tanden met deze vrolijke ‘gay brush’.

Net als alle andere horeca-collega’s zitten de mensen van Bar de Regenboog al zes maanden in een lockdown. In tegenstelling tot sommige uitgaansgelegenheden is er bij de vestigingen van de cafés in Rotterdam, Eindhoven en Nijmegen geen mogelijkheid tot afhalen of online verkoop.

Ludieke actie

Dus bedenken ze keer op keer een ludieke actie om toch iets te doen om het hoofd boven water te houden. Eerder bezorgden ze al wc-rollen in regenboogkleuren door het hele land, net als cupcakes en Happy Socks. Deze keer komen ze met ‘The Gay Brush’, een tandenborstel die helemaal eco-vriendelijk en geheel plasticvrij is geproduceerd.

Stralende glimlach

Het motto is deze keer: zorg voor een stralende glimlach met deze regenboogtandenborstel en fleur je badkamer een beetje op met dit vrolijke ding. De opbrengst van de verkoop is voor Bar de Regenboog, om de zaken in Rotterdam, Nijmegen en Eindhoven door de coronacrisis te loodsen.

Interesse?

Kijk voor meer informatie op de website van Bar de Regenboog.

Powered by Labrador CMS