Gus Kenworthy was een van de eerste Olympische atleten die er openlijk voor uitkwam dat hij homoseksueel is. Sinds zijn coming-out is hij een veelgevraagde gast in tv-programma’s. Ook heeft hij de smaak van het acteren te pakken, zo speelde hij een van de prominente rollen in het laatste seizoen van American Horror Story.

Realityserie

Nu is hij gevraagd als gids voor de realityserie rond Colton Underwood. Die werd bekend vanwege zijn deelname aan The Bachelorette in 2018, waarin hij een van de kandidaten was voor de vrouwelijke vrijgezel. Iets later dook hij op in seizoen vijf van Bachelor in Paradise, waarna hij zelf het middelpunt werd van The Bachelor en op zoek ging naar een vriendin.

Op 14 april jongstleden kwam Underwood in het nieuws nadat hij in de ochtendshow Good Morning America had verteld dat hij op mannen valt. Tijdens de lockdown kwam hij naar eigen zeggen zichzelf tegen. “Het is een heftig jaar voor heel veel mensen, en net als veel anderen heb ik eens goed naar mezelf gekeken in de spiegel. Zo kwam ik erachter wie ik echt ben en wat ik wil met mijn leven.”

Ware gevoelens

Underwood vervolgt: “Ik ben jarenlang weggerend voor mijn ware gevoelens en ik heb mezelf een hele tijd gehaat omdat ik homoseksueel ben. Nu ben ik met mezelf in het reine gekomen. De volgende stap is om het nu openbaar te maken. Ik ben nog steeds nerveus, maar deze reis voelt goed.”

Hoe de Netflix-show gaat heten en wanneer deze te zien zal zijn, is nog niet bekendgemaakt. Bekijk hieronder het hele interview met Colton Underwood. 

Update: de serie gaat misschien niet door omdat Underwood wordt beschuldigd van het stalken van zijn ex-vriendin.