Winnen

Winnen bij Winq!

Alleen voor abonnees

30 april 2021, Winq redactie, 2 minuten

We hebben speciale prijzen geselecteerd, exclusief voor abonnees van Winq Magazine. Kans maken op een van deze prijzen? Kies op deze pagina wat je wilt hebben. Na 16 juli hoor je of je in de prijzen bent gevallen.

5x Eastpak Tranz- pack Sunday Grey

(t.w.v. € 100)

Winactie 108 Eastpak

Deze handige reistas van Eastpak is de perfecte metgezel voor iedere steden- trip of gezellig weekendje weg. Door zijn handige afmetingen kun je de Tranzpack ook als handbagage in het vliegtuig meenemen. Zo hou je alles overzichtelijk bij de hand. De tas kan over de schouder of als rugzak gedragen worden en door de beschermende laptop sleeve is ook overwerken geen legitiem excuus meer om thuis te blijven.

www.eastpak.com

5x Voucher Woodwatch

(t.w.v. € 150)

Winactie 108 Woodwatch

Bij WoodWatch zijn ze – hoe kan het ook anders – dol op hout. De stijlvolle horloges, zonnebrillen, armbanden en accessoires van dit Nederlandse merk zijn een com- binatie van eeuwenoud vakmanschap en een grondstof die ooit als twijgje begon. Voor elk product dat verkocht wordt, plant het bedrijf drie nieuwe bomen. Door deze voucher te bemachtigen win je dus niet alleen zelf, maar help je ook de aarde aan een paar extra groene longen.

www.woodwatch.com

1x Overnachting Conservatorium Hotel

(t.w.v. € 450)

Winactie 108 Conservatorium Hotel

Win een overnachting met ontbijt in het Conservatorium hotel in Amsterdam. Omringd door bekende musea, luxueuze winkels en met het Vondelpark letterlijk om de hoek is het hotel de perfecte uitvalsbasis voor een weekend in de hoofdstad. Eenmaal ingecheckt kun je geheel tot rust komen in de grote Akasha Holistic Wellbeing spa of neerstrijken in een van de twee restaurants. Ook sportieve gasten worden op hun wenken bediend, het Conservatorium Hotel beschikt namelijk over een compleet uitgeruste gym.

www.conservatoriumhotel.com

10x Fresh ’n Rebel Code ANC

(t.w.v. € 100)

Winactie 108 Fresh 'n Rebel

Met deze draadloze koptelefoon van Fresh ’n Rebel, waarbij de letters ANC staan voor Active Noise Cancelling, luister je tot wel zeventien uur geheel ongestoord naar je favoriete muziek. Door het lichte gewicht neem je de Code ANC gemakkelijk overal mee naartoe en door de integratie van di- verse spraakassistenten kun je met je stem telefoongesprekken starten of vragen wanneer de zon eindelijk weer eens gaat schijnen. Wij verloten tien exemplaren in de kleur Silky Sand.

www.freshnrebel.com

2x Campingaz Attitude 2go

(t.w.v. € 210)

Winactie 108  Campingaz

Met de stijlvolle Attitude 2go van Campingaz, steel jij de show tijdens de volgende barbecue in het park. Met een gewicht van slechts 13 kg en handige afgeronde handvatten is deze compacte grill moeiteloos te verplaatsen. De elektrische Piëzo-ontsteking en het innovatieve Blue Flame-systeem zorgen er op hun beurt voor dat je in no time kan starten met grillen en dat alle ingrediënten gelijktijdig en goed worden verhit.

www.campingaz.com

Kans maken op een van deze prijzen? Kies op deze pagina wat je wilt hebben. Na 16 juli hoor je of je in de prijzen bent gevallen.

Ben je nog geen abonnee, klik dan hier om een abonnement af te sluiten zodat je alsnog mee kunt doen.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 108

Deze keer: Michiel van Erp, de dragscene van Taiwan en de Winq Diversity Awards

Neem een abonnement

Geef cadeau