Hot op Instagram: Diego Boneta uit de Netflix-serie Luis Miguel

Leestijd: < 1 min

Eergisteren ging het tweede seizoen van Luis Miguel, La Serie in première, met in de hoofdrol acteur Diego Boneta. Hij speelt in het waargebeurde verhaal een zanger die doorbreekt in de jaren negentig. Dit zijn de mooiste foto’s van zijn Instagram-account.

Diego Boneta is 30 jaar, werd geboren in Mexico City en bracht in 2015 zijn eerste album uit. Hij brak door met een rol in de telenovela Rebelde. Het eerste wereldwijde succes kwam met de hoofdrol in de verfilming van de Broadway-musical Rock of Age in 2012. Daarna volgden rollen in Scream Queens en The Dovekeepers.

Vanaf deze week verschijnt er iedere week een nieuwe aflevering op Netflix van Luis Miguel, La Serie. Het is een vervolg op het eerste seizoen uit 2018, en gaat over het leven van de echte Luis Miguel, die doorbrak in de jaren negentig. Dankzij de fraaie nineties-mode is de serie de moeite van het kijken zeker waard.

En het bracht ons op het idee om eens een kijkje te nemen op het Instagram-account van Diego Boneta. Hier zijn mooiste foto’s.

Powered by Labrador CMS