Hot op Instagram: acteur en topmodel Alex Landi

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Hij schittert als verdwaalde astronaut in de video van Dojacat en SZA: acteur en topmodel Alex Landi. ‘Kiss Me More’ is een lekker lome, zomerse slow jam, dus zet dat clipje maar eens op en geniet vervolgens van Alex’ mooiste Instagram-foto’s.

Voor de die-hards die nog steeds naar Grey’s Anatomy kijken, is Alex Landi geen onbekende. Hij speelt vanaf seizoen vijftien Dr. Nico Kim, de eerste homoseksuele chirurg in de serie. Daarna was hij ook te zien in de Netflix-serie Insatiable.

Landi is 28 jaar, geboren in New York en heeft Zuid-Koreaanse en Italiaanse roots. Aan Attitude vertelde hij waarom hij ervoor heeft gekozen om als hetero acteur een gay personage te spelen. Heel simpel: de makers van een film of serie moeten gewoon kiezen voor de beste acteur.

Onlangs brachten Doja Cat en SZA een kleurrijke video uit bij hun duet ‘Kiss Me More’. Hierin speelt Landi een verdwaalde astronaut die met beide dames tussen de lakens belandt. Bekijk hieronder de video, gevolgd door Landi’s mooiste Instagram-foto’s.

Powered by Labrador CMS