Bekijk de trailer van Stone Fruit (of bestel meteen de dvd)

Leestijd: < 1 min

Stone Fruit gooide vorig jaar hoge ogen op de festivals. De film gaat over twee mannen die hun relatie proberen te redden, maar dan komt er een friend with benefits op bezoek die meer van ze wil. Hoeveel houden ze eigenlijk nog van elkaar? Bekijk hier de trailer en bestel de film op dvd.

Manny en Russ zijn al jaren getrouwd. Hun relatie loopt een beetje stroef, dus besluiten ze om een tripje te maken naar Californië in de hoop dat die reis hun huwelijk goed zal doen.

Complicerende factor

Eenmaal onderweg vragen ze zich af of ze elkaar überhaupt nog wel kennen. Dan duikt er ook nog een complicerende factor op: Bryan, die fungeert als zogeheten friend with benefits voor Manny. Bryan bedenkt dat het leuk is wanneer hij het nieuwe speeltje wordt voor allebei de mannen.

Zorgt hij voor de nodige afleiding en komen Manny en Russ nader tot elkaar? Of drijft de ongenode gast de twee juist uit elkaar? Stone Fruit gaat over de vraag of de twee nog voldoende van elkaar houden om bij elkaar te blijven. Zijn ze nog verliefd genoeg? Zijn ze bang om afscheid van elkaar te nemen?

Laatste film

Manny en Russ worden gespeeld door respectievelijk Matt Palazzolo en Rob Warner, Bryan is een rol van Thomas Hobson. Stone Fruit is de laatste film waarin Palazzolo te zien is, hij kwam in 2018 plotseling te overlijden.

Stone Fruit is vanaf nu te bekijken via Dekkoo en iTunes. De film is ook te koop op dvd. Bekijk hier alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS