Dit is de ‘Grindr Love Story’ van Anttoni & Mike

Het mooiste cadeau? Een plekje in zijn hart...

Leestijd: < 1 min

Mike en Anttoni hebben elkaar ontmoet via Grindr en zijn nu dolgelukkig met elkaar. In een filmpje geven ze antwoorden op vragen die in beeld verschijnen. “Wat is het mooiste cadeau dat hij je ooit heeft gegeven?” “Een plekje in zijn hart”. Dat klinkt misschien ongelooflijk klef, maar ook reuze romantisch.

Voor de een is Grindr een app voor vluchtige seksdates, voor een ander wellicht dé manier om een droomman te ontmoeten. Dat laatste is het geval bij Anttoni en Mike, die elkaar leerden kennen via Grindr en inmiddels dolgelukkig zijn met elkaar.

Vragen en antwoorden

Grindr heeft nu een video op YouTube geplaatst, waarin de twee vragen beantwoorden die in beeld verschijnen. “Beschrijf de ander in één woord”, is daar een van, of: “Wat zeggen jullie misschien wel te vaak tegen elkaar?”

En laat nou het antwoord op die laatste vraag tot een klein ruzietje leiden tussen Mike en Anttoni. Want ‘trek je schoenen nou eens uit’ is niet bepaald romantisch, waarop Mike zegt: “Dat is toch helemaal geen leuk antwoord op die vraag!” En Anttoni: “In een relatie hoeft toch ook niet altijd alles leuk te zijn?”

Liefde bestaat

Maar al snel hebben de twee elkaar weer gevonden. Want: “Wat hebben jullie van elkaar geleerd over de liefde?” “Dat het bestaat!” Awww. Hier de beelden…

Powered by Labrador CMS