Langzaam kan de horeca weer een beetje ademhalen. Maar gelegenheden zonder terras ademen nog altijd door een rietje, zo schrijven de Limburgse Sauna Joe en Café Rosé. Deze twee homohorecagelegenheden organiseren daarom een livestream. Inmiddels zijn er meerdere bars en cafés aangesloten, om er zaterdagavond 8 mei vanaf 19:00 uur een feest van te maken.

Onder de aangesloten uitgaansgelegenheden bevinden zich Dunez in Drunen, café Montmartre in Amsterdam, danscafé Marcus-Antonius in Nijmegen, club Yolo in Amsterdam, bar Blend Amsterdam en dus het eerder genoemde café Rosé in Maastricht en sauna Joe in Kerkrade. Ook kunnen andere cafés, clubs en bars zich nog aansluiten. 

Optredens

Presentator Tim Sastrowiardjo praat met diverse gasten en kondigt optredens aan van Gigi Love (de dragqueen met soul in haar stem), Obesia Grandé (volgens de betrokkenen één van de beste lipsync-ers van Nederland), de Limburgse dansgroep Alice Daydream Wonderland Burlesque en meer.

Leuke prijzen

Tijdens de livestream zal geld worden ingezameld. Het totaalbedrag van deze crowdfunding-actie gaat naar de deelnemende horecagelegenheden. Onder de personen die tijdens deze avond een bedrag doneren, zal de organisatie een aantal leuke prijzen verloten.

Nu al doneren?

Wil je nu al je donatie doen? Dat kan op www.helpdehomohoreca.nl, De livestream is aanstaande zaterdag 8 mei vanaf 19:00 uur te volgen via de Facebook-pagina van Sauna Joe.